Tilbage
11. november 2017, 07:00

Aalborg Omladina til Göteborg

Hejsan! 

Så er det ved at være tid til endnu et arrangement med Aalborg Omladina! 
Denne gang bliver vi endnu mere internationale, da vi smutter på en endagstur til Göteborg, Sverige!

Er du til kunstmuseer, forlystelsesparker, botaniske haver, operaer, caféture eller bare simpel shopping, så er Göteborg-turen noget for dig!

Vi tager med færgen d. 11. november kl. 8.00 (vi skal helst mødes ved indgangen til færgen en times tid inden afgang) og tager med færgen hjem igen kl. 18.20 fra Göteborg.

Turen vil være gratis for vores medlemmere, der har betalt kontingent for det indeværende år. Ellers er prisen for deltagelse 50 kr.

Fordi vi skal have bestilt billetterne til tiden inden de forsvinder, er deadline for tilmelding d. 23.10.

Det er vigtigt, at i tilmelder jer inden deadline, da billetterne bliver bestilt umiddelbart efter denne dato. Derefter vil det ikke være muligt at komme med.

Angiv jeres informationer i nedenstående google form, da disse skal bruges til køb af billetter (dette vil blive set som bindende tilmelding):
https://goo.gl/forms/MqTbefAzxLCGt2Ui2

Husk ID, da der er kontrol på færgen (pas eller kørekort).

Tilmeldingen er bindende.

OBS:
Vær sikre på at komme til tiden! Vi kan desværre ikke holde færgen tilbage, så hvis man kommer for sent, så kan man ikke komme med.

OBS:
Lige umiddelbart er aldersgrænsen for deltagelse 18 år. Hvis man alligevel kunne være interesseret i at komme med, kan man kontakte os over SMS på 20897374.

INFO OM GÖTEBORG:
http://www.sydsverige.dk/?pageID=550

Relatered Aalborg Omladina Aktiviteti